ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H Ελληνική Τράπεζα στηρίζει το έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια – Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια
Comments are off for this post

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H Ελληνική Τράπεζα στηρίζει το έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ελληνική Τράπεζα στηρίζει το έργο του

Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Ελληνική Τράπεζα τίμησε τους εορτασμούς στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), παραδίδοντας εξοπλισμό αξίας 1000 ευρώ για τους χώρους φιλοξενίας του Συνδέσμου. Με στόχο την απασχόληση των παιδιών που φιλοξενούνται με τις μητέρες τους στις δομές του Συνδέσμου, αγοράστηκαν και παραδόθηκαν παιχνίδια εξωτερικού χώρου και  Smart TV για την Υπηρεσία Φύλαξης και Διαπαιδαγώγησης, καθώς και  20 πακέτα ατομικής υγιεινής και φροντίδας, για τις γυναίκες.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 στα γραφεία του ΣΠΑΒΟ στη Λευκωσία. Εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας παρευρέθηκαν ο κ. Γιώργος Χριστοδουλίδης,  Επικεφαλής  Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού και η κα Δήμητρα Ελευθερίου,  Λειτουργός Υπηρεσίας Διακυβέρνησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τους εκπροσώπους υποδέχθηκαν η  Πρόεδρος του ΔΣ, κα Μαρία Χαβιαρά Κούσιου, η Αντιπρόεδρος, κα Ζωή Μαυρογένους και η Βοηθός Ταμία, κα Κούλα Παρασκευά.

Η Πρόεδρος ευχαρίστησε την   Ελληνική Τράπεζα για την έμπρακτη υποστήριξη της στις γυναίκες και τα παιδιά θύματα ενδοοικογενειακής βίας, στηρίζοντας παράλληλά το έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του για το σημαντικό έργο που διενεργεί ο ΣΠΑΒΟ και είπε «Η προσφορά πάντοτε ήταν μέρος της κουλτούρας της Ελληνικής Τράπεζας και το έργο μας φαίνεται τόσο από τη στήριξη διαφόρων οργανισμών, όσο και από την έντονη εθελοντική δράση του προσωπικού. Είναι σημαντικό μεγάλοι οργανισμοί όπως η Ελληνική Τράπεζα να στηρίζουν το έργο σας με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας στην οικογένεια». Καταλήγοντας ευχήθηκε «ας είναι η δική μας στήριξη το έναυσμα για άλλους μεγάλους οργανισμούς να βοηθήσουν το αξιόλογο έργο του ΣΠΑΒΟ».