Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια ( ΣΠΑΒΟ) παρουσιάζει στην Κύπρο στις 08 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τη Διεθνή Έκθεση She’s gone. – Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια
Comments are off for this post

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια ( ΣΠΑΒΟ) παρουσιάζει στην Κύπρο στις 08 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τη Διεθνή Έκθεση She’s gone.

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ)
παρουσιάζει στην Κύπρο
📌 στις 08 Μαρτίου
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
τη Διεθνή Έκθεση She’s gone
Στη @Αιγαια Σχολή Καλών και Εφαρμοσμενων Τεχνών Aigaia School of art & design – Λευκωσία
Δημιουργοί είναι οι Ισραηλινοί καλλιτέχνες Keren Goldstein και ο Adi Levy.
Το έργο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στο παγκόσμιο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών και ειδικότερα της πιο ακραίας μορφής έμφυλης και σεξιστικής βίας της γυναικοκτονίας που διαπράττεται από συζύγους, συντρόφους και άλλα μέλη της οικογένειας.
Η έκθεση αποτελείται από ρούχα των δολοφονημένων γυναικών ως σιωπηλές μαρτυρίες από ζωές γυναικών γεμάτες νόημα, ελπίδες και όνειρα, που αφαιρέθηκαν απότομα και βίαια.
🗓 Κατά τη διάρκεια της έκθεσης 08 – 22/03/2022, ο #ΣΠΑΒΟ θα παρέχει δωρεάν εξειδικευμένα εργαστήρια/διαλέξεις σε οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία/πανεπιστήμια, στρατόπεδα και στο κοινό.