Παράδοση του χρηματικού ποσού των φιλανθρωπικών δημοπρασιών στον ΣΠΑΒΟ – Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια
Comments are off for this post

Παράδοση του χρηματικού ποσού των φιλανθρωπικών δημοπρασιών στον ΣΠΑΒΟ

Την Τρίτη 15 Μαρτίου, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., κ. Σπύρος Νεοφυτίδης, επισκέφτηκε τα γραφεία του Σύνδεσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), επ’ ευκαιρίας της παράδοσης του χρηματικού ποσού από τις φιλανθρωπικές δημοπρασίες, που έγιναν σε συνεργασία με το Charity Idols, στο πλαίσιο της εκστρατείας #EqualRights.

Με τις συγκεκριμένες φιλανθρωπικές δημοπρασίες, ο ΠΑ.Σ.Π. και το Charity Idols στέκονται δίπλα στο κοινωνικό έργο του ΣΠΑΒΟ, προς στήριξη των γυναικών θυμάτων οικογενειακής βίας και των εξαρτώμενων τους.

Τον κ. Νεοφυτίδη υποδέχθηκε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σύνδεσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, κ. Μαρία Χαβιαρά Κούσιου, η οποία ευχαρίστησε τις ποδοσφαιρίστριες, τον ΠΑ.Σ.Π. και το Charity Idols για την ευγενική τους συνεισφορά προς τον ΣΠΑΒΟ, η οποία θα καλύψει ανάγκες γυναικών και παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του Συνδέσμου. Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η συνεργάτιδα του ΠΑ.Σ.Π. και ακτιβίστρια, κ. Θέα Νικολάου.