Χρυσή Βράβευση για τον ΣΠΑΒΟ στο Cyprus Responsible Business Awards 2021 – Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια
Comments are off for this post

Χρυσή Βράβευση για τον ΣΠΑΒΟ στο Cyprus Responsible Business Awards 2021

Χρυσή Βράβευση για τον ΣΠΑΒΟ στο Cyprus Responsible Business Awards 2021
Το Χρυσό Βραβείο έλαβε ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια στον ετήσιο θεσμό Cyprus Responsible Business Awards 2021 στην κατηγορία
🌟 COVID-19 RESPONSIBLE BUSINESS PLAN 🌟
Η χρυσή βραβευση αφορά την
* Την αναγνώριση του μοντέλου που ανέπτυξε ο #ΣΠΑΒΟ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού για ασφάλεια και υποστήριξη των εργαζομένων, στήριξη των θυμάτων ενδοοικογενειακης και εμφυλης Βίας και τη συνεισφορά του στο σύνολο της κοινωνίας.
* Τις καινοτόμες και πρωτοπόρες πρακτικές που σχεδίασε και εφάρμοσε κατά τη διάρκεια της Πανδημίας Covid-19 και
* Τα μετρήσιμα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα για την ομάδα που εξυπηρετεί και για την επιδραση στην κοινωνία.
Η σημαντική αυτή διάκριση στη διαχείριση του Covid 19 αναδεικνύει και επισφραγίζει για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΣΠΑΒΟ, την επαγγελματική του αριστεια καθώς και την ανθρωπιστική κοινωνική του προσφορά.
Η απονομή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο NAVA Seaside Lounge and Restaurant την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022.
Το Βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του ΔΣ Μαρία Χαβιαρα Κουσιου, η Β Γραμματέας Ειρήνη Ανδρονικου και η Επιστημονική Διευθύντρια Δρ Αντρη Ανδρονίκου.
Η Πρόεδρος παρουσίασε τα προγράμματα του ΣΠΑΒΟ και το μοντέλο που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid 19 αφιερωντας το Χρυσό Βραβείο στους επαγγελματικές του #ΣΠΑΒΟ καθώς και στους υποστηρικτές του, θεσμούς, οργανωμένα σύνολα, εθελοντες/τριες, επιχειρήσεις και οργανισμούς που διαχρονικά υποστηρίζουν το έργο του.
Ο ΣΠΑΒΟ ευχαριστεί θερμά τον Προεδρο και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για τη ψήφο τους και συγχαίρει τη διοργανώτρια εταιρία BOUSSIAS Cyprus για την άρτια οργάνωση της βραδιάς βράβευσης.